Csomag
Domain fenntartás Web tárhely (Mbyte) Email (db) Email alias (db) SQL adatbázis (Mbyte) CGI scriptek FTP elérés Statisztika WEB mail Levelek vírus ellenőrzése Havi díj Ft/hónap
Domain parkoltatás.
X - 1 1 - - - - - - 1000
Alap I. (akciós)
X 2 1 - - - X X X X 2000
Szél csomag
X 300 15 5 5 PHP,PERL X X X X 4000
Vihar csomag
X 1000 30 15 10 PHP,PERL X X X X 7500
Egyéni
Kérje árajánlatunkat: info@rooter.hu címen!
Ajánlatunk:

- Azoknak akik csak egy kissebb méretű weblapot szeretnének elhelyezni nálunk és elég nekik az 1 db e-mail cím hozzá, ajánljuk az "Alap I." csomagot.
Ez egy évre előre kifizetve 22 000 Ft. és tartalmaz egy darab
kedvezményes internetes név regisztrációt (domain) pld. fagyi.hu akkor az így csak 2 000 Ft.
- Azoknak akiknek nem elég az egy e-mail cím ajánljuk a "Szél" csomagot 15 db e-mail cimmel és mindenféle interaktív nyalánkságokkal egy komolyabb weblaphoz. (PHP,MySQL, CGI, Perl)
Ez egy évre előre kifizetve 44 000 Ft. amely tartalmaz egy darab ingyenes internetes domain név regisztrációt. Segítség, bővebb leírás ezekről a furcsa szavakról (Domain, CGI, PHP, stb.) a köznapi emberek nyelvén :-) Online megrendelés .... Domain regisztráció Regisztrációs lap innen letölthető ** (jobb gomb mentés másként)
.hu domain alá: 3 999 Ft egyszeri díj
nemzetközi domain alá (.com,.org,.net) : 6000 Ft./év
Ügyfeleinknek nyújtunk ingyenesen egy WEB alapú kezelő felületet ahonnan állítható:
OPCIÓK (csomagokhoz választható) Biztonsági opció 2 szerver üzemeltetése (ha az egyik leáll a másik, átveszi a szerepét): 4000 Ft/hónap Domain regisztráció .hu domain alá: 4 000 Ft egyszeri díj .hu domain alá 1 éves domain név fenntartással*: 2 000 Ft egyszeri díj .hu domain alá 1 éves szél csomag fenntartással*: 0 Ft egyszeri díjnemzetközi domain alá (.com,.org,.net) további: 6000 Ft./év
SZERVERÜZEMELTETÉSSAJÁT SZERVERÜZEMELTETéS Havidíj: 60 000 Ft Megjegyzés: A hardvert a megrendelõ biztosítja, ezért a számítógép hardver meghibásodásáért nem vállalunk felelõsséget. * havonta 2 alkalommal, elektronikus formában küldött - a weblap szerkezeti felépítésén nem változtató - maximum A4-es terjedelmû szöveg felvitele.** Hamarosan elérhetõ szolgáltatás. *** Csak az általunk készített CGI-k futtathatók.   BÉRELT SZERVER ÜZEMELTETéSE Havidíj: 60 000 Ft Megjegyzés: A gép mûködéséért felelõsséget vállalunk, a havidíj a számítógép bérleti díját tartalmazza. * havonta 2 alkalommal, elektronikus formában küldött - a weblap szerkezeti felépítésén nem változtató - maximum A4-es terjedelmû szöveg felvitele.** Hamarosan elérhetõ szolgáltatás.*** Csak az általunk készített CGI-k futtathatók. Az áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák és 2001. július 15.-tõl érvényesek.
SZAKKIFEJEZÉSEK MAGYARÁZATA CGI Szerveren futó program (pl.: vendégkönyv). Domain név Interneten lévõ szervereket azonosító egyedi név (pl.: www.ls.hu). DNS szerver A nap 24 órájában elérhetõ Domain neveket tartalmazó adatbázis, ami elvégzi a domain-nek és az IP címek közötti megfeleltetést.Domain regisztráció Az Interneten a domain név használatához regisztráció szükséges. Az aktuális, részletes regisztrációs szabályzat a http://www.nic.hu/regszab/ oldalon található. e-mail (elektronikus levél) Levelezõ program használatával (pl.: Outlook Express) szöveges üzenetet, képet, vagy bármilyen file-t küldhetünk az Interneten. e-mail továbbítás Elektronikus levél automatikus továbbítása más létezõ e-mail címre, esetleg mobil telefonra SMS formában.
ftp
Valamilyen FTP program segítségével (pl.: CuteFTP) file-okat másolhatunk a szerverre. html Weboldalak készítésére szolgáló nyelv. IP cím Internethez csatlakozó számítógépek egyedi azonosító száma (pl.: 194.196.15.207). Irányított e-mail feldolgozás A szerverre érkezõ levelek feldolgozása, szétosztása, adatbázisba konvertálása a feladó, a tartalom, vagy egyéb adatok szerint, melyek a levélben elõfordulnak ás elõre definiálhatók.
sql adatbázis Nagy tömegû adatok kezelésére és távoli menedzselésére kialakított rendszer (pl.: online bolt)Vésztárcsázás Saját Internet kapcsolatának hibája alatt modem segítségével rácsatlakozhat a szerverünkre, amin keresztül a hiba kijavításáig elérheti az Internetet. Virtuál szerver Egy weblap működtetéséhez egy számítógép többé-kevésbé pazarlás, ha az idejének nagy részében kihasználatlanul áll. Ezért egy számítógépet üzembe lehet állítani több Web-szerver kiszolgálásához is. Ilyen esetekben a számítógép munka tempója megoszlik a rajta működtetett Web-szerverek között. Amennyiben nem éri el a lekérések száma a kb. napi 1440 db-ot, azaz percenként egyet úgy ez költség kímélõ és jó megoldás mivel a számítógép üres perceiben a többi Web-szerver kiszolgálását is ellátja, ezért kevesebb a kihasználatlan idõ, így olcsóbban lehet hozzájutni. A hátránya, hogy ha egyszerre kell kiszolgálnia a rajta működõ Web-szerverek közül többet is, úgy a sebessége megoszlik közöttük.Web vagy World Wide Web (WWW) Világméretű hálózat, amelyen keresztül olvassa jelenleg ezt az oldalt is.