Domain foglaltságának ellenőrzése: .  
Open Webm@il

 
Untitled Document

Távsegítség letőltés

Webtárhely
Weblapkészítés
Szerver bérlet


Linux telepítés

Referenciák
Magunkról

Elérhetőség

FTP
Levelezés

Távsegítség

Online befizetés

Partnereink

Domain regisztracio

Kezdőlap

 
Untitled Document

Ha szeretne felirat-
kozni hírlevelünkre,
adja meg e-mail
címét!


Untitled Document
Ön szerint melyik a jobb?

ASUS
ABIT
MSI
Mindegyik jó
Nem érdekel


k

Untitled Document

Ha nem szeretne lemaradni Európai Uniós domain nevéről, regisztrálja nálunk már most választott domain neveit a saját adataival, a ezen a címen:
A fenti címen történő előregisztrációval eléri hogy levesszük az Ön válláról a terhet hogy állandóan figyelje mikor lehet regisztrálni és rögtön benyújtsa az igényét hogy le ne késsen róla. Végre biztos indulási dátumban sikerült megegyezniük a hatósági képviseleteknek, melyet ez év negyedik negyedévére tettek.

A nevek regisztrációja három ütemben fog végrehajtódni:

- I. ütem. A védjegygel rendelkező vagy állami és nyilvános szervek   regisztrációja.
- II. ütem Cégnév alapú regisztráció,
- III. ütem Regisztráció szabadon az EU polgárai, szervezetei számára

Az egyes ütemek lezajlása között kb. 2 hónapos időtartam lesz. Tehát a cégnév alapú regsiztráció kb 2005 decemberében kezdődik Várhatóan a rendszer úgy kerül kialakításra, hogy az az előregisztrációra beküldött igény beérkezésének időpontja is számít majd valamilyen súllyal a sorsolásban. Sorsolásra akkor kerül sor, ha egy adott névre több igény is érkezik majd. Igen valószínű hogy több ezer ilyen név lesz.

A partneri éves díj nettó 4 750 Ft lesz. Az éves díjat minden kedves partnerünktől átvállaljuk továbbra is amennyiben a fenntartást nálunk rendeli meg. Valószínüleg a prioritásos domainek esetében plusz díjat is fog szedni a nyilvántartó az adatok és a jogosultság ellenőrzése okán, de ennek mértéke még nem ismert.

További információk a regisztrációs szabályzatról, illetve hírek tudnivalók az EURID weboldalon olvashatók.
 

Cimke felhő :

Webtárhely, Domainregisztráció Domainregisztráció Weblapkészítés Webdesign Programozás Számlázó szoftver vonalkod vonalkod cimke scanner adatgyujto barcode scanner vonalkod bútor Lakberendezesi bútor acélcsarnok,
Pellet Hotel Szinterapia kristalylampa kemeny Ingatlan energia Iparipark blando Asztalosipari alapanyagok Hotel cegeladas wellness Zalakaros Joid art Thomas SaboOliver Weber karkoto nyaklanc gyuruautojavitas autoszerviz nagykanizsafutócipő wellness hotelek lapja Zalakaorson Hotel park Vitorlas hajo elado
Pandora ekszer
Garaboncias kalandpark
Free URL Submit Webkoktel Linkgyűjtemény Linkkereso japan kistraktor Link katalogus ISO szakerto

 

 

2005. Rooter Kft.
 
Rooter kft.