Domain foglaltságának ellenőrzése: .  
Open Webm@il

 
Untitled Document

Távsegítség letőltés

Webtárhely
Weblapkészítés
Szerver bérlet


Linux telepítés

Referenciák
Magunkról

Elérhetőség

FTP
Levelezés

Távsegítség

Online befizetés

Partnereink

Domain regisztracio

Kezdőlap

 
Untitled Document

Ha szeretne felirat-
kozni hírlevelünkre,
adja meg e-mail
címét!


Untitled Document
Ön szerint melyik a jobb?

ASUS
ABIT
MSI
Mindegyik jó
Nem érdekel


k

Untitled Document

 

Az internet = HÁBORÚS ZÓNA .

Ha csatlakozik valaki hozzá, akkor vállalja hogy kiteszi magát az Inerneten kószáló ráérő szélhámosoknak, adattolvajoknak.
Ha nem csatlakozik valaki hozzá, akkor pedig elzárja magát az interneten fellelhető kapcsolattartási formáktól és az ott létező hatalmas mennyiségű információ forrástól.

Itt is ugyanaz a megoldás mint a való életben.
A való életben sem zárkózunk be a lakásunkba és néha ki is kell mozdulnunk. Azonban a lakás ajtónkat mindig bezárjuk és ha valaki becsönget, akkor mielött beengednénk, megnézzük ki az és mi célból jött hozzánk.

Ezeknek a döntéseknek az internetes megfelelőjében segítünk azoknak, akik kikérik a véleményünket. Természetesen meg is valósítjuk, a véleményünk alapján megformált védelmi rendszereket.
(Azaz a fenti példánál maradva felszereljük az ajtóra a zárakat :-)

Mint a valóságban a lakásunkon úgy az interneten is többféle szintű védelmi és riasztó rendzsert lehet felszerelni. A mi alapvető tanácsunk az szokott lenni hogy a megfelelő védelmet úgy lehet megtalálni, ha megnézzük hogy mit is akarunk megvédeni. Azt gondolom hogy nem lenne jó döntés egy szerszámtárolót, a londoni City of Credit Bank védelmi rendszerével ellátni, de nem lenne feltétlenül jó döntés, jól felszerelt lakásunk ajtaját egyetlen 3 cm -es riglivel bezárni. Tehát ha tudjuk milyen értéket kell megvédeni, úgy ki lehet választani a neki megfelelő zárat is.....

Amennyiben ilyen döntés elött áll, szivesen segítünk a megfelelő döntés meghozatalában, ingyenes tanácsainkkal .... tehát ha kérdése van keressen meg nyugodtan minket!

A megoldásaink között szerepelnek a különböző hatékonysági és költségszintü technológiák is. Akár 6000 Ft -tól a 2 -3 milliós- ig :
- olcsó routeres megoldás
- középszintű routeres és tüzfalas megoldás otthoni védett titkosított hozzáférésekkel
- drágább Linux-os csomagszűrős megoldások védett külső hozzáféréssel
- Linux-os applikációs tűzfalak
- Ciscó PIX tűzfalas megoldások (Hatékony vállalati védelmek, azoknak akik nem sajnálják a biztonságra költött pénzt)
- ZORP Linux alapú applikációs tüzfal rendszerek

Mi is az a ZORP? A védelem minőségéről csak egy mondatot mint referenciát azoknak akik mindig kételkednek:
"A magyar kormányzati gerinchálózat védelmét ezzel oldották meg ....."

Miért?

A Zorp egy prémium hálózati tuzfal szoftver, melyet legfoképp olyan szervezeteknek ajánljuk, akik méretük és/vagy tevékenységük miatt különösen érzékenyek a biztonságra, ugyanakkor üzleti folyamataik megkövetelik az internetes szolgáltatások hatékony alkalmazását. A Zorp tuzfal a megszokottnál jóval mélyebb elemzést végez a hálózati forgalomban, miáltal nagy pontossággal képes a vállalat biztonsági eloírásait megvalósítani.

Kinek? A Zorp által nyújtott szolgáltatásokat elsosorban közép- és nagyméretu vállalatok tudják kihasználni, illetve azok a szervezetek, akik érzékeny információkat tárolnak informatikai hálózatukon. A Zorp tuzfal tipikus vásárlói a pénzügyi- és a kormányzati szektorból, az elektronikus média, illetve a nyilvános webszerverek üzemeltetoi közül kerülnek ki.

Hogyan? A Zorp egy új generációs alkalmazásszintu proxy tuzfal moduláris felépítéssel, mely képes 19 hálózati protokoll parancsait és azok attribútumait értelmezni. A termék moduláris felépítésének köszönhetoen alkalmas titkosított csatornák szurésére, illetve ugyancsak a modularitás segítségével vírus ellenorzésre is.

Fobb tulajdonságok
Teljes protokollelemzés
Fejlett autentikáció
Vírus védelem
Titkosított csatornák kezelése
Felhasználói QoS
Magas rendelkezésre állás
Fürtözés
VPN (IPSec, PPTP, L2TP, SSL VPN)
PPPoE támogatás
Központi menedzsment
Script alapú konfiguráció
Beépített PKI kezelés
Grafikus kezelo felület
Moduláris felépítés
19 támogatott protokoll

 
 

Cimke felhő :

Webtárhely, Domainregisztráció Domainregisztráció Weblapkészítés Webdesign Programozás Számlázó szoftver vonalkod vonalkod cimke scanner adatgyujto barcode scanner vonalkod bútor Lakberendezesi bútor acélcsarnok,
Pellet Hotel Szinterapia kristalylampa kemeny Ingatlan energia Iparipark blando Asztalosipari alapanyagok Hotel cegeladas wellness Zalakaros Joid art Thomas SaboOliver Weber karkoto nyaklanc gyuruautojavitas autoszerviz nagykanizsafutócipő wellness hotelek lapja Zalakaorson Hotel park Vitorlas hajo elado
Pandora ekszer
Garaboncias kalandpark
Free URL Submit Webkoktel Linkgyűjtemény Linkkereso japan kistraktor Link katalogus ISO szakerto

 

 

2005. Rooter Kft.
 
Rooter kft.